Actueel
En dan hier het menu voor de vrijDAGhap van 26 oktober 2018.
21-10-2018Het was best wel een spannende tryout afgelopen vrijdag: onze eerste vegetarische vrijDAGhap.
Hoe zou de spaghetti a la bolgnese onze gasten bevallen? Geen gehaktbal op het bord spaghetti,
zoals Rijk de Gooyer ooit zong, maar een tomatensaus vol met groenten o.a. linzen.
Super gezond dus want linzen zijn zeer voedzaam, rijk aan mineralen, eiwitten en vezels.
Maar een aantal van onze gasten misten toch echt wel het vlees.
En .... een frisse salade had er ook wel bij gemogen.
Dus zo zie je maar, we leren er elke week weer iets bij.
We nemen de aan- en opmerkingen, tips en adviezen van onze gasten mee voor de volgende keren.
Het menu van de vrijDAGhap voor vrijdag 26 oktober 2018 is Hollandse kost.
Een kopje tomatensoep vooraf en een heerlijke oud-Hollandse ovenschotel met rodekool, natuurlijk van Hollandse bodem. Lekker met appeltjes, gekruid gehakt en zo’n lekker krokant laagje.
En als er nog een gaatje over is, hebben we ijs na. Dat wordt ouderwets genieten.
Wil je ook een keer een hapje mee eten?
Meld je dan snel aan tijdens de algemene openingstijden bij mfa De Valuwe.
De vrijDAGhap van 26 oktober 2018 is al volgeboekt, maar voor de vrijDAGhappen in november is er wel nog plaats. De menu's voor de maand november 2018 worden binnenkort op onze website en onze facebookpagina geplaatst.
Je kunt je aanmelden tot de donderdag - 15.00 uur. Gelieve vooraf te betalen.
Wij gaan om 17.30 uur aan tafel.