ZalenReserverenPrijzen

Actueel

Ons Land van Cuijk - Wat vind jij belangrijk voor onze wijk de Valuwe?

Ons Land van Cuijk - Wat vind jij belangrijk voor onze wijk de Valuwe?

16-02-2022

Betaalbare woningen voor jong en oud. Zorgvoorzieningen voor ouderen. Scholen. Sport- en cultuurvoorzieningen. Verkeersveiligheid. Zomaar een greep uit de vele onderwerpen die belangrijk zijn voor de leefbaarheid in de Valuwe. Een ‘bouwteam’ met inwoners heeft hier de afgelopen tijd over nagedacht. Dit bouwteam heeft de behoeften van de Valuwe in beeld gebracht en er een curriculum vitae (KernenCV) van gemaakt. Herken jij je als inwoner in dit CV? Laat het ons weten! Reageer vóór zondag 6 maart op het KernenCV van de Valuwe via de website www.onslandvancuijk.nl

Elke kern doet ertoe

De gemeente Land van Cuijk bestaat uit 33 kernen. Stuk voor stuk met unieke kenmerken en trotse inwoners. De nieuwe gemeente Land van Cuijk vindt het belangrijk dat de Valuwe goed tot zijn recht komt. Daarom heeft de gemeente voor elke kern en wijk een bouwteam met inwoners gefaciliteerd. Dit bouwteam heeft de onderwerpen in kaart gebracht die het meest bij inwoners leven. De gemeente wil samen met de inwoners aan de slag met deze onderwerpen en gaat hierover (samenwerkings-)afspraken maken.

Reageer op jouw KernenCV

Het KernenCV van de Valuwe is beschikbaar van maandag 14 februari tot en met zondag 6 maart. Je kunt reageren door jouw kern te selecteren op www.onslandvancuijk.nl en jouw reactie achter te laten.

Na zondag 6 maart verwerken wij  alle ontvangen reacties in het definitieve KernenCV. Deze wordt aangeboden aan het gemeentebestuur van de gemeente Land van Cuijk.

Meer informatie?

Ga naar www.onslandvancuijk.nl voor meer informatie over de kernendemocratie.

1 2 3 4 ... 28 volgende >

 

 

Sponsoren