ZalenReserverenPrijzen

Actueel

Zaterdag 3 februari 2018 open Kijkdag mfa De Valuwe van 10 tot 12 uur

Zaterdag 3 februari 2018 open Kijkdag mfa De Valuwe van 10 tot 12 uur

19-01-2018

De (ver)bouw van de nieuwe MFA De Valuwe is in volle gang. Deze multifunctionele accommodatie opent dit voorjaar haar deuren. Om alle wijkbewoners – maar ook andere geïnteresseerden – de mogelijkheid te bieden al tijdens de (ver)bouwwerkzaamheden een kijkje te nemen, organiseert een groot aantal bij de MFA betrokken partijen een Open Kijkdag. Bent u ook zo benieuwd naar de stand van zaken rond de nieuwe MFA De Valuwe? Kom dan naar de Open Kijkdag op zaterdag 3 februari 2018 tussen 10.00 uur en 12.00 uur (De Valuwe 1).

Plan voor nieuwe wijkaccommodatie

In 2015 besloot de gemeenteraad van Cuijk tot aankoop van de H. Jozefkerk in de wijk De Valuwe, inclusief de klokkentoren en de pastorie. Belangrijkste reden hiervoor was het plan voor de realisatie van een volwaardige wijkaccommodatie in De Valuwe. De huidige wijkaccommodatie/wijkwinkel voldeed niet meer aan de eisen die tegenwoordig aan een wijkaccommodatie worden gesteld. Op zaterdagochtend 3 februari 2018 krijgen belangstellenden tussen 10.00 en 12.00 uur de mogelijkheid een kijkje te nemen in het gebouw.

Ronleiding en informatie

Bezoekers worden dan niet alleen rondgeleid, maar kunnen ook een toelichting krijgen op de verschillende bouwtechnische aspecten van het gebouw, zoals de duurzame installaties. Ook kunt u meer te weten komen over de voortgang van de (ver)bouw in het algemeen, het ontwerp en de inrichting van de nieuwe MFA: Welke ruimtes in het gebouw worden straks waarvoor gebruikt? Welke ruimtes zijn voor de GGZ? Welke voor Fysiotherapie De Valuwe? Waar zijn straks de keuken en de receptie te vinden? Ten slotte zijn ook leden van de Beheerstichting mfa De Valuwe aanwezig, die belangstellenden meer kunnen vertellen over het gebouwbeheer en de mogelijkheden om ruimtes te huren.

Organisatie

De Open Kijkdag op 3 februari 2018 wordt mede georganiseerd door: Gemeente Cuijk, Beheerstichting mfa De Valuwe, Lamers en Visser Bouwmanagement en Bouwtechniek, BCP Bouw, Megens Elektrotechniek, Gebroeders Janssen, Bulkens Architecten, InstallManagement, GGZ Oost Brabant en Fysiotherapie De Valuwe.

Tot ziens op 3 februari 2018 tussen 10.00 uur en 12.00 uur!

1 2 3 4 ... 28 volgende >

 

 

Sponsoren