ZalenReserverenPrijzen

Faciliteiten + openingstijden

Ontmoetingsruimte

Oppervlakte: 90 m2 | Aantal personen:inloop

Gezellig een kaartje leggen? Gewoon een kopje koffie doen of een potje biljarten?  Of leest u liever de krant aan onze zelfgemaakte leestafel? Voor iedereen  is er een plekje in onze ontmoetingszaal.

Zoals veel bewoners van de wijk De Valuwe gewend waren in de wijkwinkel, gaan we in de mfa door met het geven van een stukje extra service voor onze bewoners

In de ontmoetingsruimte is ook de balie.

De baliemedewerkers van de mfa kunnen bezoekers de helpende hand bieden en voorzien van informatie. Dit doen zij met alle plezier elke maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.

Aan de balie kan men terecht voor diverse zaken, zoals voor postzegels, plastic afvalzakken, tariefzakken (ook per stuk) en het maken van kopieën.

Ook kan men hier klachten of opmerkingen kwijt, die betrekking hebben op de wijk.
Deze worden dan doorgespeeld naar de wijkraad, wijkmeester of wijkagent.

Indien nodig kan men ook samenwerken met het Sociaal Kernteam, dat Zorg en Welzijn biedt met verschillende deskundigheid op gebied van maatschappelijk werk, sociaal cultureel werk, ouderenadvies, wijkverpleegkunde, WMO en MEE. Dit team heeft een aanpak die laagdrempelig is, steunt op een groot netwerk en je hebt direct contact.

Voor meer info over het huren van de ontmoetingsruimte kunt u contact opnemen via beheermfa@devaluwe.nl .

Voorzieningen:

  • TV
  • Wifi

Reserveren

 

 

Tijdens de Carnaval is mfa De Valuwe gesloten op maandag 4 maart en dinsdag 5 maart 2019.

Ook de vrijwilligers van mfa De Valuwe hebben af en toe vakantie nodig daarom zijn wij in de zomer een aantal weken gesloten,

en wel van zaterdag 13 juli t/m zondag 11 augustus 2019

 

Sponsoren